26 / 04 / 2024

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.



Platformda, Adana Kent Konseyi, Adana Veteriner Hekimler Odası, DİSK, KESK Tarım Orkam-Sen, Sağ Sahil Sulama Birliği, Sarıçam Ziraat Odası, Seyhan Ziraat Odası, Sol Sahil Sulama Birliği, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Adana Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Güney Bölge Şubesi, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER), Türkiye Ziraatçılar Derneği ve Yüreğir Ziraat Odası yer alıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön