19 / 04 / 2024

Tarımda korkunç haber, çiftçiler iki elini başlarının arasına alıp kara kara düşündü

Tarımda korkunç haber, çiftçiler iki elini başlarının arasına alıp kara kara düşündü

İnsanlığın vazgeçilmez besinlerinden biri olarak görülen buğdaydan ürküten haber geldi. Kuraklık, sel ve sıcak hava dalgaları buğday tarlalarını yıktı geçti. Fiyatların yeniden yükselmesi bekleniyor.



2008'DEN BU YANA EN YÜKSEKTE

Chicago’da, gösterge buğday vadeli işlemleri, ABD Tarım Bakanlığı’nın gelecek sezon için ilk küresel tahminlerini de içeren raporunun ardından kile başına 70 sent ile izin verilen azami tutarda artış kaydetti.

Kış buğdayı ve Minneapolis bahar buğdayının, kazançlarını geri vermeden önce günlük tavanları kadar artışla 2008’den bu yana en yüksek seviyelerine tırmandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön