19 / 04 / 2024

Tarkan Seferihisar'daki hayvan yuvasına bağış yaptı!

Tarkan Seferihisar'daki hayvan yuvasına bağış yaptı!

Sayısız yardım projesine maddi ve manevi destek veren Tarkan, şimdi de Seferihisar'da yapılacak hayvan yuvası için 500 bin lira bağışladı. Megastar, son yıllarda kalbinde ayrı bir yeri olan Seferihisar için yine kolları sıvadı.



Türk Pop Müziği'nin dev ismi Tarkan, kalbinin güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bugüne kadar sayısız sosyal sorumluluk projesine destek veren Megastar, son yıllarda kalbinde ayrı bir yeri olan Seferihisar için yine kolları sıvadı. Seferihisar Doğa Okulu'nun kurucuları arasında yer alan ünlü sanatçı, bu kez aynı bölgedeki sokak hayvanları için harekete geçti. 


HERKESE ÇAĞRI 


Megastar, İzmir'in 'sakin şehir' unvanlı ilçesi Seferihisar'da belediye tarafından kurulacak hayvan yuvasına ilk destek veren isim oldu. Tarkan, rol aldığı videoyla hayvan hakları mücadelesinin Türkiye'deki öncülerinden Prof. Dr. İsmet Sungurbey'in isminin verileceği hayvan yuvasının tamamlanabilmesi için herkese yardım çağrısında bulundu. 300 kedi ve köpeğin barınıp gerekli tedavilerinin yapılacağı yuvanın yüzde 70'lik bölümünü tamamlanırken Megastar'ın desteğinin sadece 'video çekmekle' kalmadığı da ortaya çıktı. Sürekli konu olan servetinin büyük kısmını ailesi ve yardım kampanyaları için harcayan Megastar'ın Seferihisar'daki yuvanın yapılması için de 500 bin lira bağışta bulunduğu öğrenildi. Tarkan, bu tavrıyla da bir kez daha 'Mega yürek' olduğunu gösterdi.


Takvim



Geri Dön