29 / 03 / 2024

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı meclis gündeminde!

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Devlet Hastanesi inşaatını meclis gündemine taşıdı. TBMM toplantısında söz alan Şimşek Sağlık Bakanlığını açıklamaya yapmaya davet etti..



Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı meclis gündeminde!


MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Devlet Hastanesi inşaatını meclis gündemine taşıdı. TBMM toplantısında söz alan Şimşek "7 Haziran seçimlerinde "Tarsus Devlet Hastanesinin ihalesini yaptık" diye "billboard"lar asıldı ama bugün, hastane inşaatı yapılacak olan bölgede bir çalışma göremiyoruz." dedi.


Mersin'de hâlâ yanık ünitesi olan bir hastane olmadığını dile getiren Şimşek "Mersin'de, üçüncü derecede yanık olan bir hasta Adana'ya ya da başka şehirlere, Antep'e nakledilmek zorunda kalıyor.


Dün gece Tarsus'ta trafik kazası geçiren bir hastayı Mersin'de yatıracak bir yoğun bakım ünitesi bulamadık. Rica, minnetle gece saat on ikide bir hastaneye yatırabildik. Mersin şu anda 2 milyon nüfusun yaşadığı ama kişi başına hasta yatak sayısında 40'ıncı sırada bulunan bir ildir. Bu ilde yüzde 95'lik bir hasta memnuniyeti nasıl oluyor?" diyerek bu konuda Sağlık Bakanını açıklama yapmaya davet etti.






Geri Dön