28 / 03 / 2024

Tatilcilerin gözde mekanı Abant oldu!

Tatilcilerin gözde mekanı Abant oldu!

Tatilcilerin gözde mekanı bu yıl Abant oldu. Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı' nı geçen yıl yerli ve de yabancı 400 bin tatilci ziyaret etti.



Abant, özellikle temiz havasıyla Arap tatilcileri adeta büyülüyor. Abant'a gelen tatilciler gün boyunca doğal güzellikler arasında, temiz havada keyifli bir şekilde tatil yapabiliyor. 

Bu yıl Arap turist sayısının geçen yıllara oranla daha da artaBOLU (AA) - Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nı geçen yıl yerli ve yabancı 400 bin tatilci ziyaret etti. Bolu Kültür Turizm İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Abant'ta bulunan otellerde 2013 yılı içerisinde yerli ve yabancı olmak üzere toplam 109 bin turist konaklarken, 301 bin kişi günü birlik ziyarette bulundu. 

Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine, yerli ve yabancı tatilcilerin gözde mekanının Abant olduğunu belirterek, "Doğal güzelliği ile dört mevsim bir başka güzelliğe cağını düşünüyoruz. Şimdiden Arap turist almaya başladık" diye konuştu. 

Abant'ta konaklanabilecek iki otelin olduğuna dikkat çeken Oğuz, kendi otellerinin tadilat nedeniyle belirli bir süre kapalı kaldığını, yapılan çalışmaların ardından otelin tekrar faaliyete geçtiğini söyledi. 

Oğuz, otelde yapılan tadilat çalışmalarının yanı sıra bin kişilik kongre merkezi ve toplantı salonları yapıldığını anlatarak, "Salonumuz kısa bir süre içerisinde faaliyete geçecektir. Salonun tamamlanmasıyla Abant adeta bir kongre merkezi olacaktır" şeklinde konuştu. 


Ankara Kırmızı Beyaz


Geri Dön