26 / 04 / 2024

Abant turizmi

Abant turizmi

Tatilcilerin gözde mekanı bu yıl Abant oldu. Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı' nı geçen yıl yerli ve de yabancı 400 bin tatilci ziyaret etti.

Bolu Abant Tabiat Parkı yaylalarına çözüm!

Bolu Abant Tabiat Parkı çevresindeki yaylalar Abant Milli Parkı koruma alanı sınırları dışına çıkarıldı.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Dolandırıcılar Abant'ta olmayan evi kiraya verdiler!

9 günlük tatili fırsat bilen dolandırıcılar Abant’ta olmayan evi kiraya verdi. İnternete İtalya’dan bir villa fotoğrafı koyan dolandırıcılar ‘Bu villa Abant’ta’ diyerek vatandaşları kandırdı.

Bolu ve Abant'a havalimanı müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu merkeze stol tipi ve Abant Tabiat Parkı mevkisine ise küçük uçakların inerek park yapabileceği 2 havalimanı projesi üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

World İnşaat Madencilik Nakliye Petrol Enerji Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şti. İstanbul Şubesi, Emre Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Sancaktepe, Osman Gazi Mahallesi'nde açıldı.

Şanlıurfa turizmi Kızılkoyun projesiyle canlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Kızılkoyun projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çitçi, "Urfa turizmi Kızılkoyun projesiyle bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

Binbir Yeşil Abant Evleri 1. Etap'ında sona gelindi!

Türkiye'de farklı sektörlerde büyük projelere imza atmış olan ARDEN GRUP Projesi Binbir Yeşil Abant Evleri ; 1.Etabı tamamlanmak üzere.. Binbiryeşilabantevleri araçla Istanbul ve Ankara illerine sadece 2.5 saat mesafededir.

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Abant Gölü yol genişletme çalışmalarına uyarı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okan Külköylüoğlu Abant’ta yanlış uygulamalar nedeniyle ekosistemin büyük zarar gördüğünü belirtti...

Abant turizmi Haberi

Abant turizmi

Abant, özellikle temiz havasıyla Arap tatilcileri adeta büyülüyor. Abant'a gelen tatilciler gün boyunca doğal güzellikler arasında, temiz havada keyifli bir şekilde tatil yapabiliyor. 

Bu yıl Arap turist sayısının geçen yıllara oranla daha da artaBOLU (AA) - Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nı geçen yıl yerli ve yabancı 400 bin tatilci ziyaret etti. Bolu Kültür Turizm İl Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Abant'ta bulunan otellerde 2013 yılı içerisinde yerli ve yabancı olmak üzere toplam 109 bin turist konaklarken, 301 bin kişi günü birlik ziyarette bulundu. 

Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine, yerli ve yabancı tatilcilerin gözde mekanının Abant olduğunu belirterek, "Doğal güzelliği ile dört mevsim bir başka güzelliğe cağını düşünüyoruz. Şimdiden Arap turist almaya başladık" diye konuştu. 

Abant'ta konaklanabilecek iki otelin...