27 / 04 / 2024

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.



Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport  Hotel, ikinci otelini Ocak ayında  İzmir  Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Otelin işletmesini yürüten BTA Havalimanları Yiyecek İçecek İşletmeleri A.Ş İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, TAV Airport Hotel’i İzmir’e taşırken yılda  yaklaşık 11 milyon yolculuk potansiyeli göz önünde bulundurduklarını belirtti. 

 

2 milyon euroluk yatırım

 

Otelin tanıtım toplantısında konuşan Cesur, TAV Airport Hotel İzmir’in 2 milyon euroluk yatırımla hayata geçirildiğini kaydetti. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın iç ve dış hatlar  terminallerinin birleştiği noktada konumlanan otelin 5 bin metrekare alanda 81 odayla hizmet verdiğini anlatan Cesur, otelin şehir merkezine 25 dakika, Çeşme ve  Kuşadası’na ise 1 saat mesafede olduğuna dikkati çekti. Cesur, “Yaz turizmiyle sınırlı  almayarak yılın tamamında yoğun bir şekilde hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi. Superior, deluxe ve suit oda seçenekleriyle hizmet veren otelde, saatlik konaklama olanağı da sunuluyor.


Vatan


Geri Dön