24 / 04 / 2024

TAV Airport Hotel ikinci otelini İzmir'de açtı!

TAV Airport Hotel ikinci otelini İzmir'de açtı!

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı. Proje şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.



Şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkan TAV Airport Hotel İzmir, farklı oda seçenekleri, toplantı alanı ve restoranıyla misafirlerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Otelde saatlik konaklama imkanı da sunuluyor. 


Türkiye'nin ilk ve en büyiik havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vemıeye başlayan TAY Aiıpon Motel, ikinci otelini  İzmir  Adnan Menderes Havalimanında açtı. BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir. 2 milyon euıo yatırımla hayata geçirildi. İç ile dış hatlar tenninallerinin birleştiği noktadaki otel, 5 bin metrekare alanda 81 odası ile hizmet veriyor. 

BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur,TAV Airpoıt Hotel İzmir ile ilgili bilgi verdi. Yılın 12 ayı devam eden. iş odaklı turizmi gözönıine aldıklarını belirten Cesur. "İzmir sahip olduğu ekonomik, kültürel ve toplumsal değerlerle Türkiye'nin başlıca çekim merkezleri arasında yer alıyor. Yılda yaklaşık 11 milyon yolcu ağırlayan Adnan Menderes Havalimanı bölgenin, ülkenin geri kalanına ve dünyaya açılan kapısı olarak önemli bir işlev üstleniyor. TAV Airpoıt Hotel'i İzmir'e taşırken bu potansiyeli gözönünde bulundurduk. Yaz turizmiyle sınırlı kalmayarak, yılın tamamında yoğun bir şekilde hizmet veımeyi planlıyoruz. 


Ortadoğu


Geri Dön