28 / 03 / 2024

TAV Airport Hotel iletişim

TAV Airport Hotel iletişim

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.

TAV Airport Hotel İzmir’de de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak.

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Atatürk Havaalanı otel oluyor!

Cumhurbaşkanı’nın kullandığı havaalanı için çalışmaların devam ettiği açıklandı. Airport Hotel, konferans salonu, havacılık fuar alanı inşa edilecek.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Temel ve Dede Temel ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Sapko Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sapko Airport Hotel Şubesi açıldı!

Sapko Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sapko Airport Hotel Şubesi, Sabahattin Sancak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 10 Temmuz'da Küçükçekmece' de açıldı.

Yenibosna Steigenberger Airport Hotel Ekim'de açılacak!

Maslak’ta Sheraton’ın işlettiği otelin yeni işletmecisi Alman Steigenberger, ikinci otelini Korcan Turizm’le Yenibosna’da hizmete açacak.

Steigenberger Airport Hotel Ekim'de açılıyor!

Ünlü Alman otel zinciri Steigenberger, Korcan Turizm tarafından Türkiye’ye getiriliyor. İstanbul Yenibosna’da 110 milyon TL’lik yatırımla açılacak olan otel, Ekim 2015’te faaliyete girecek.

Yenibosna Steigenberger Airport Hotel açılıyor!

İstanbul Yenibosna’da, 110 milyon TL yatırımla Alman otel zinciri Steigenberger açılıyor. Korcan Turizm’in yatırımcısı olduğu 210 odalı, beş yıldızlı iş oteli, ekim ayında faaliyete başlayacak.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

TAV Airport ikinci otelini İzmir'de açtı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı.

TAV Airport Hotel iletişim Haberi

TAV Airport Hotel iletişim

Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport  Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Otelin işletmesini yürüten BTA Havalimanları Yiyecek İçecek İşletmeleri A.Ş İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, TAV Airport Hotel’i İzmir’e taşırken yılda  yaklaşık 11 milyon yolculuk potansiyeli göz önünde bulundurduklarını belirtti. 

2 milyon euroluk yatırım

Otelin tanıtım toplantısında konuşan Cesur, TAV Airport Hotel İzmir’in 2 milyon euroluk yatırımla hayata geçirildiğini kaydetti. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın iç ve dış hatlar  terminallerinin birleştiği noktada konumlanan otelin 5 bin metrekare alanda 81 odayla hizmet verdiğini anlatan Cesur, otelin şehir merkezine 25 dakika, Çeşme ve  Kuşadası’na ise 1 saat mesafede olduğuna dikkati çekti. Cesur, “Yaz turizmiyle sınırlı  almayarak yılın...