25 / 04 / 2024

TAV,İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na talip!

TAV,İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na talip!

TAV İcra Kurulu Başkanı Sadri Şener, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ihalesini almak istediklerini açıkladı



Havalimanı işletmeciliği alanında Ortadoğu, Doğu Avrupa, Kuzey Afrika ve Kafkaslar'da bölgesel güç olma yolunda ilerleyen TAV, 10. kuruluş yıldönünümü İzmir'de kutladı. TAV  İzmir  Genel Müdürü Erkan Balcı ve İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Erdoğan'ın da katıldığı kutlamada konuşan TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sadri Şener, Adnan Menderes Dış Hatlar Terminali'nin bir okul olduğunu söyledi.

TAV Havalimanları'nın bölgede çok önemli bir oyuncu olduğunu ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın da akademik bir merkez hüviyetiyle personelin eğitimine büyük katkı sunduğunu ifade eden Şener, "Çalışanlarımız rahat olsun. 2015 yılında İzmir Adnan Menderes'in ihalesini alırız. Hoş alamasak bile bizim yurtdışında işlettiğimiz birçok havalimanımız var. Buradaki personeli oralara yönlendirmek mümkün. Hatta şu an bile birçok kişi çalışanımızı göndermiş durumdayız" dedi.

2009 yılında grup olarak hedefleri tutturduklarını, yolcu sayısında bir değişme olmadığı bilgisini veren Şener, "2009'u gayet iyi geçirdik. Grup olarak her türlü riske hazır biçimde önlemlerimizi almıştık. 2010 beklentimiz ise işlerin yavaş yavaş düzeleceği yönünde. Planlarımızı buna göre oluşturduk" diye konuştu.
YeniAsır


Geri Dön