16 / 04 / 2024

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!

TEB ile giyim alışverişleriniz bir başka olacak! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalar gerçekleştiriyor. Onlardan biri de giyim ve aksesuar harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!



TEB Kredi Kartları ile 20 ile 30 Eylül tarihleri arası giyim ve aksesuar sektörlerinde tek seferde yapılan 1000 TL ve üzeri harcamanıza 75 TL, toplamda 150 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden ya da ALISVERIS2 yazıp 4616’ya SMS göndererek katılım sağlayabilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

Kampanya detayları şu şekildedir; Bonus Yükleme Tarihi : 7 Ekim 2022 iken, Bonus Geri Alım Tarihi : 22 Ekim 2022 olarak belirlenmiştir. Kampanyaya ait diğer bilgiler:

  • Kampanya 20 ile 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacaktır.                                                                                     
  • Kampanya kapsamında bonus kazanımı; giyim ve aksesuar sektörlerinde tek seferde yapacağınız 1000 TL ve üzeri alışverişleriniz için geçerlidir.
  • Bu kampanya kuyum, saat ve optik harcamalarınızda geçerli değildir. 
  • Kampanya dahilinde 1000 TL ve üzeri harcamanıza 75 TL, toplamda 150 TL bonus kazanma şansını yakalayabilirsiniz.
  • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri toplamda en fazla 150 TL bonus kazanabilir.                   
  • Ek kartların yaptığı harcamalar asıl kullanılan karta sayılacaktır ve ek kartlar kampanyaya dahil edilmeyecektir.             
  • Sanal kartlar, banka kartları, sade kartlar ve ticari kredi kartları kampanyada kullanılmaz. Bu kartlar kampanya dahilinde bonus elde edilmeyecektir.
  • Kampanya içinde iade ve iptal durumlarında verilen bonus iade edilir.
  • Kampanyaya harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veyahut ALISVERIS2 yazıp 4616’ya SMS gönderebilirsiniz.
  • Kampanyaya SMS ile katılmak için gönderimi TEB üzerine kayıtlı telefonunuzdan yapmalısınız.
  • Aynı gün aynı işyerinde yapacağınız yalnızca ilk işlem geçerlidir.
  • Kampanya katılımını 20 ile 30 Eylül tarihleri arasında, ilgili sektörlerdeki harcamalarınızdan önce yapmanız gerekir. Kampanya süresi öncesinde, sonrasında yaptığınız katılımlar ve katılım yapmadan önce yaptığınız harcamalarınız göz önüne alınmayacaktır.

Kızılbük GYO hisselerine tedbir kararı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 27 Eylül Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 27 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön