25 / 04 / 2024

TEB’den Türkiye’ye yerleşen yabancılara Expat Assist hizmeti!

TEB’den Türkiye’ye yerleşen yabancılara Expat Assist hizmeti!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ‘expat’ların (Türkiye’ye yerleşen yabancıların) hem yerleşmeye bağlı ihtiyaçlarını hem de kişisel ihtiyaçlarını karşılayacak birçok hizmeti bir araya getiriyor...




Istanbul Expatriate Services (IES) tarafından sunulacak TEB Expat Assist hizmetleri ile oturma izni alımı, ev kiralama, taşınma işlemleri ve altyapı abonelik hizmetlerinin tanımlanmasında Türkiye’de çalışan yabancıların yanında olmayı hedefleyen TEB, bu hizmetlere ilave olarak müşterilerine vergi, eğitim, sağlık ve kültürel adaptasyon konularında danışmanlık hizmetleri de verecek.


Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerinin işlerini kolaylaştıracak bir yenilik daha sunuyor. Yıldız Bankacılığı’nın yeni hizmeti Expat Assist ile Türkiye’ye yerleşen yabancıların özel ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefleyen TEB, Türkiye’de başlayacak olan yeni hayatlarında ilk adımları atarken kendilerine bankacılık hizmetleri dışında da yardımcı olmayı amaçlıyor. 


Istanbul Expatriate Services (IES) tarafından sunulacak TEB Expat Assist hizmetleri ile oturma izni alımı, ev kiralama, taşınma işlemleri ve altyapı abonelik hizmetlerinin tanımlanmasında da Türkiye’ye yerleşecek olan kişilerin yanında olmayı hedefleyen TEB, bu hizmetlere ilave olarak müşterilerine vergi, eğitim, sağlık ve kültürel adaptasyon konularında danışmanlık hizmetleri de verecek.


Müşterileri için en rahat ve en pratik çözümleri sunan banka olma hedefiyle yola çıkan TEB, Expat Assist hizmeti kapsamında Türkiye’de çalışan yabancıların günlük hayatlarında ihtiyaç duyacakları kültürel ve alışveriş etkinlikleri konusunda bilgi alımından etkinlikler için rezervasyon yapılmasına,  7/24 ev yardım hizmetlerinden ulaşım ihityacının karşılanmasına kadar birçok konuda da hizmet sağlayacak.


TEB, sunduğu bu yeni hizmet ile Türkiye’ye yerleşen yabancıların sosyalleşmelerine, fikir alışverişi yapmalarına ve hatta iş bağlantıları kurmalarına yardımcı olmak için toplantılar organize etmeyi de planlıyor. 


Geri Dön