26 / 04 / 2024

Tebernüş Kireçci'nin Skyturk'teki programı Emlak Kulisi, Çukurca'dan gelen acı haberle iptal!

Tebernüş Kireçci'nin Skyturk'teki programı Emlak Kulisi, Çukurca'dan gelen acı haberle iptal!

www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci'nin, Skyturk'teki Emlak Kulisi programı, Çukurca'dan gelen acı haberle iptal oldu. Programa Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Bakırcı konuk olacaktı...



Türkiye'nin tek emlak-konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci'nin, kurucusu olduğu www.emlakkulisi.com sitesiyle aynı adı taşıyan televizyon programı Emlak Kulisi'nin bugünkü yayını Çukurca'dan gelen acı haberle iptal edildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen hain saldırıda 26 askerimizin şehit olması ve 22 askerimizin de yaralanması üzerine Tebernüş Kireçci'nin Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Bakırcı'yı ağırlayacağı yayın iptal oldu.

Tebernüş Kireçci ve konuğu Osman Nuri Bakırcı, Beylife Residence ile birlikte Osmanlı İnşaat projeleri ve emlak-konut sektöründeki son gelişmeleri tartışacaklardı.

Kireçci, yayın iptaliyle ilgili yaptığı açıklamada "Çukurca'daki hani saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" dedi.

 


Geri Dön