20 / 05 / 2024

Tefal Yağsız Fritöz Airfryer Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Yağsız Fritöz Airfryer Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Yağsız Fritöz Airfyer; hava ile kızartma, ızgara ve buharda pişirme programlarıyla minumum yağ kullanarak maksimum lezzet ortaya koyuyor. Geniş yemek pişirme haznesi ile istenilen yemeği hazırlayan fritöz bir çok kişi tarafından tercih ediliyor. 



Tefal Yağsız Fritöz Airfryer Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta ev hanımlarına yardımcı olan ev aletlerinden biride airfryerdır. Zamanı kısıtlı olan ev hanımlarının pratik ve kolay yemek hazırlama konusunda en büyük yardımcısıdır. Minumum yağ ile maksimum lezzet ortaya koyuyor. Et yemeklerinden,sebzeli yemeğe kadar her şeyi eşit ısıda pişirerek hazırlıyor.

TEFAL YAĞSIZ AİRFYER ÖZELLİKLERİ

Zamandan tasarruf sağlatan yemekler için Airfryer XXL kapasitesiyle (1,6 kg), 3'ü 1 arada çözüm suunar. Bunlar hava ile kızartma, ızgara ve buharlı pişiriciyi tek bir kullanışlı cihazda birleştirir.
Hava ile kızartma moduyla, çok az yağ ekleyerek veya hiç yağ eklemeden en sevdiğiniz kızarmış yiyeceklerde çıtır, altın rengi yiyecekler elde edebilirsiniz.

Buhar modunda çıtır balıklardan lezzetli sebzelere kadar her şeyin vitaminlerini ve besin değerlerini koruyarak hafif bir şekilde pişirmeniz mümkün olur.Sebzelerin veya etin yumuşak ve sulu bir şekilde kalarak pişmesini istiyorsanız ızgara yapmak için döküm alüminyum ızgaralı ızgara modunu kullanmanız size pratiklik sağlar. 

Ön ısıtma gerekmeden size zaman kazandıran hızlı sonuçların (pişirme modlarına bağlı olarak) yanı sıra, ilave kolaylık ve kombine pişirme için hizmetinize 7 otomatik program sunar.Sıcaklık kontrolü ve sıcak hava akışının mükemmel dengesi sayesinde çok az yağ ekleyerek veya hiç yağ eklemeden çıtır, altın renginde yemekler elde edebilirsiniz.

7 otomatik program sayesinde 5 klasik (Patates kızartması, Nugget, Tavuk, Sebze, Tatlı) ve size özel otomatik olarak birleştirilen 2 akıllı program (Balık, Kızarmış Kırmızı Et) eşşiz lezette yemekler pişirebilirsiniz.
80°C'den 200°C'ye varan yüksek hassasiyetli sıcaklık kontrolü, tarif ne olursa olsun her seferinde mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur.60 dakikalık zamanlayıcısı ve otomatik olarak kapanan sezgisel dijital kontrol paneliyle son derece kullanışlı bir yapıya sahiptir.

Peki Tefal yağsız fritözün fiyat listesi nedir?



 


Geri Dön