26 / 04 / 2024

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL! Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de pırlanta baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.



14 Şubat sevgililer gününe özel Altınçizgi'de  baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satılıyor. Sevgililer gününe bir hafta kalırken, binlerce kişi sevdikleri için hediye arayışına girdi.

Son zamanların en popüler takısı olan baget yüzük, kolye, küpe ve bileklikler Altınçizgi'de satışa sunuldu. 

Bnlerce kadının en çok tercih ettiği takılar arasında yer alan aynı zamanda en popüler ve en çok tercih edilen pırlanta modeli olan baget kesim pırlanta, sadece yüzükte değil aynı zamanda kolye ve küpe  ile de buluştu.

Şık görüntüsünü sadeliğinden alan baget kesim kolye,  uzun yıllar boynunuzdan çıkarmayacağınız en favori mücevherlerinizden biri haline gelecek. Gece ve gündüz şıklığında her daim daha zarif görünmenizi sağlayacak olan baget pırlanta kolye ile sevdiklerinizin özel günlerini unutulmaz kılacaksınız.

Altınçizgi'de baget pırlanta yüzük 5,199 TL, baget pırlanta beştaş yüzük 6,199 TL'den satışa sunuluyor. Peki Altınçizgi'de baget küpe ve baget kolye fiyatları ne kadar? Altınçizgi 7 Şubat 2023 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön