20 / 04 / 2024

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesi'nde asfalt ve çevre düzeni çalışmaları başladı!

Tekirdağ Yeni Sanayi Sitesi'nde asfalt ve çevre düzeni çalışmaları başladı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 100. Yıl Sanayi Sitesi Asfalt Yapımı ve çevre Düzenlemesi İnşaatı Temel atma Törenine katıldı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının sonrası Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Cavit Kıldıran ve Tekirdağ büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan'nın konuşmalarının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. 


Başkan Eşkinat, "Burada Yeni Sanayinin sıkıntısının bitmesinin ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlar umutla yaşıyor. Umudun hemen gerçeğe dönüşmesini istiyor ama bazen umut ettikleri planlanandan daha geç oluyor. Sadece Yeni Sanayi Bölgesiyle değil, Eski Sanayi Bölgesinin kentsel dönüşümle yeşil alan olmasıyla, Süleymanpaşa'nın üç ayrı noktasındaki kentsel dönüşüm çalışmasıyla, çok sıkıntı çeken 100. Yıl Mahallesi'nin Altınova'nın sahillerinin tamamlanmasıyla ve görevin 5. senesinin sonunda vaat ettiklerinin tamamını yapmış olmanın rahatlığı ve mutluluğuyla Büyükşehir ve Süleymanpaşa olarak hepinizden helallik isteyeceğiz." dedi. 


Anayurt


Geri Dön