20 / 04 / 2024

Teknik Yapı Concord İstanbul üçüncü lansman hazırlığında!

Teknik Yapı Concord İstanbul üçüncü lansman hazırlığında!

Teknik Yapı Fikirtepe'de toplan 4 ada ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaptı. İki adasında yüzde yüz sözleşmeleri tamamlayan Teknik Yapı bu adalarda ruhsatını alarak inşaat faaliyetlerine başladı



Teknik Yapı Fikirtepe'de toplan 4 ada ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaptı. İki adasında yüzde yüz sözleşmeleri tamamlayan Teknik Yapı bu adalarda ruhsatını alarak inşaat faaliyetlerine başladı. Ancak diğer iki adasında henüz yüzde yüz sözleşme aşamasına gelemediği için beklemede.


Teknik Yapı'nın İnşaat ruhsatı alınan ilk iki adasında son durum nedir !?

İlk ruhsat alınan birinci adasında fore kazık sistemi ve hafriyat işlemleri çoktan bitmiş, eksi beş ( -5 ) zeminden başlanarak kot alınan yol hizasına çoktan gelinmiş bulunmakta. Kule yol hizasından itibaren zemin katlar hariç dokuzuncu (9.) kata kadar yükselmiş durumda.



Yetkililerden aldığımız bilgilere göre birinci adada yükselen Concord İstanbul Bloklarının çoğu çoktan satılmış ve kat tapuları da verilmiş bulunmakta.


Diğer ikinci adada ise fore kazıklama sistemi çoktan yapılmış , sert zemine neredeyse ulaşılmış ve hafriyatın son aşamasında. Concord İstanbul ismi ile yükselecek gökdelenin sağlam temellerde atılması için yoğun ve hummalı bir çalışma gözlere çarpmakta. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre bir ay sonra ikinci adanın temeli atılma aşamasına gelmiş olacak ve temel atılacak ...


Yatırımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Teknik Yapı Concord İstanbul Projesi'nin ikinci adasında ki Concord İstanbul Blokları içinde satışlar hızlı bir şekilde devam etmekte. İkinci ada bloktaki daire satışları resmi olmayan verilere göre yüzde yetmişleri yakalamış bulunuyor. Fikirtepede anlaştığı 4 adası olan Teknik Yapı'nın yakın bir zamanda 3. ada için de son hazırlıklarını yaptığı ve bir aksilik olmaması durumunda lansmana çıkması beklenmektedir, ancak bununla ilgili kesin bilgiyiy henüz veremiyoruz. Lansmanla ilgili tarihler kesinleşince yine www.FİKİRTEPEHABER.com adresinden yayınlayacağımız bilgileri takip edebilirsiniz.


Fikirtepe Plan notları idare mahkemesinin verdiği iptal kararı ile gündeme gelse bile Bakanlığın danıştaya yaptığı itiraz süreci ile devam etmektedir.www.FİKİRTEPEHABER.com olarak hukukçulardan aldığımız bilgilere göre, bu süreç aşamasında ruhsat almış ve evrağı eksiksiz olan firmalar ile ilgili her hangi bir engel bulunmadığı ve aynı bilgilerin yetkililer tarafından da teyit edildiği yönündedir..


FikirtepeHaber



Geri Dön