24 / 04 / 2024

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti



Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı.
 
Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci urumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti. İlk etaptaki 134 bin 500 metrekarelik arsa için 480 milyon lira gelir ve 153 milyon 600 bin lira ihale payı öneren Teknik Yapı Holding, önerdiği yüzde 32'lik pay ile ihaleyi kazandı. 2. Bölgedeki arsa için de 502 milyon lira hasılat ve 163 milyon 903 bin lira idare payı öneren şirket bu arsada da yüzde 32,65 pay ile ihaleyi kazanan taraf oldu.

5 bin 500 konut yapacak

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ihalelerin, Tuzla'yı Ataşehir ve Kartal'da olduğu gibi markalı projelerin çekim merkezi yapma fırsatı yarattığını söyledi. Durbakayım 'Tuzla, bugüne kadar sadece lüks konutlara ev sahipliği yapan bir bölge olarak biliniyordu. Kartal ve Ataşehir'de olduğu gibi burdaki projelerde de lükse kaçmadan yüksek kaliteyi, ekonomik rakamlarla sunacağız. Tuzla'nın konumuna uygun 5.500 konuttan oluşan mini bir şehir yapacağız' dedi.
Bugün/Selma şžENOL


Geri Dön