25 / 04 / 2024

Teknik Yapı'dan yılın son kampanyası!

Teknik Yapı'dan yılın son kampanyası!

Teknik Yapı kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak...



Teknik Yapı Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için üç büyük avantajdan oluşan seçenekler sunuyor. Kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak. 


3 PROJE 3 AVANTAJ 


Kampanya detaylarını aktaran Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Evora İstanbul'da teslimler Temmuz 2014'te başlayacak. Teslimde peşinat, taksitlerde altı ay öteleme veya yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz" diye konuştu. Deluxia Dragos projesinde kalan son 39 daire için yüzde 10 indirimli fiyat avantajı olacağını söyleyen Durbakayım, "Yapımına yeni başladığımız Metropark projesinin önünde biraz daha yol var. Dönüşüm yaşayan Halkalı'daki projemizde ise sadece taksitleri altı ay öteleme veya yüzde 10 indirim avantajı olacak" açıklamasında bulundu. 


"KENDİ BORCUNU ÖDEYEN DAİRE" 


Teknik Yapı, Tuzla'da yaklaşık 20 bin kişilik yeni bir şehir inşaatında da sona yaklaşıyor. Toplam 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan bu şehrin 3 bin 423 dairesi sahiplerini buldu. Teknik Yapı geriye kalan bin 550 dairenin 500'ü için yeni bir kampanya hazırladı. Bir ay sürecek kampanyada tüketici yüzde 25 peşinattan muaf olacak. Ayrıca kullanacakları anlaşmalı banka kredilerinin taksitlerini bir yıl soma ödemeye başlayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler sözleşme esnasında sembolik olarak daire fiyatının yüzde 2'sini ödeyecek. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön