27 / 04 / 2024

teknik yapı projelerinde kampanya

teknik yapı projelerinde kampanya

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan yılın son kampanyası!

Teknik Yapı kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak...

Teknik Yapı'dan üç otuza ev kampanyası! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli olan yüzde 30 indirim kampanyası için son gün 30 Eylül 2019. Sadece 30 ev için geçerli kampanyada indirime ek 0.99 vade farkı uygulanıyor. 

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Teknik Yapı 44. yıl kampanyası!

44. yaşını kutlayan Teknik Yapı satışı devam eden projelerinde özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşin olarak verildiği takdirde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Teknik Yapı'dan enflasyonla mücadeleye destek!

Teknik Yapı enflasyonla mücadeleye destek verdi. Firma projelerinde yüzde 10 indirime ilave yüzde 10 ekstra indirim ve  72 ay 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Teknik Yapı 13 adet ticari üniteyi satışa çıkardı!

Teknik Yapı, İstanbul'daki projelerinde yer alan 13 adet ticari üniteyi teklif toplama usulüyle satışa çıkıyor. Tekliflerin 25 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edileceği projede fiyatlar 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Teknik Yapı projelerinin yüzde 25'ini Anadolu'da gerçekleştirecek!

Teknik Yapı, Anadolu'ya açılma hamlesi başlatırken Evora projesindeki konsepti Denizli'ye taşıyacak. Projelerinde satışların yüzde 25'ini Anadolu'ya gerçekleştiren Teknik Yapı, yeni şehir arayışını sürdürüyor.

Teknik Yapı, Anadolu’ya açılıyor!

Teknik Yapı, Anadolu’ya açılma hamlesi başlatırken, Evora projesindeki konsepti Denizli’ye taşıyacak. Projelerinde satışların yüzde 25’ini Anadolu’ya gerçekleştiren Teknik Yapı, yeni şehir arayışını sürdürüyor. İşte ayrıntılar...

Teknik Yapı'nın 3 projesinde kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi yüzde 0.25'e düşürdü!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.

Teknik Yapı faizleri düşürdü kampanyayı uzattı!

Yaz kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı alan Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde de kredi faiz oranları 0,25'e kadar indirdi.

Teknik Yapı projelerindeki faiz oranını yüzde 39'a çekti!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Teknik Yapı projelerinde faizi yüzde 0,39'a çekti!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

teknik yapı projelerinde kampanya Haberi

teknik yapı projelerinde kampanya


Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı. Buna göre, firma bu üç projede 36 ay sıfır faiz imkanı sunarken, yüzde 10 peşin ödeme yapanlar yüzde 15 peşinatı 1 yıl sonra ödeyebilecek. Peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim yapılıyor. 


Bugün



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


TEKNİK Yapı seçim öncesi yüzde 0'a indirdiği faiz oranlarını aynı seviyede tutmaya devam ediyor. Teknik Yapı, siyasi ve ekonomik konjonktüre bağlı olarak yüzde 1.10 seviyelerindeki konut kredisi faiz oranlarını 36 ay vadede yüzde 0'da sabitleyerek müşterilerine destek veriyor. Metropark projesinindeki fiyatları donduran Teknik Yapı, sıfır faizin yanı sıra yüzde 25'lik peşinatın yüzde 10'nun sözleşme esnasında yüzde 15'ini ise bir yıl sonra ödeme kolaylığı...