19 / 04 / 2024

Teknik Yapı'nın 3 projesinde kampanya!

Teknik Yapı'nın 3 projesinde kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.




Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için üçlü bir avantaj kampanyası başlattı. Buna göre, firma bu üç projede 36 ay sıfır faiz imkanı sunarken, yüzde 10 peşin ödeme yapanlar yüzde 15 peşinatı 1 yıl sonra ödeyebilecek. Peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim yapılıyor. 


Bugün



Haber Sabah Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


TEKNİK Yapı seçim öncesi yüzde 0'a indirdiği faiz oranlarını aynı seviyede tutmaya devam ediyor. Teknik Yapı, siyasi ve ekonomik konjonktüre bağlı olarak yüzde 1.10 seviyelerindeki konut kredisi faiz oranlarını 36 ay vadede yüzde 0'da sabitleyerek müşterilerine destek veriyor. Metropark projesinindeki fiyatları donduran Teknik Yapı, sıfır faizin yanı sıra yüzde 25'lik peşinatın yüzde 10'nun sözleşme esnasında yüzde 15'ini ise bir yıl sonra ödeme kolaylığı sağlıyor. Firma rezidans daireleri peşin almak isteyen müşterilerine ise yüzde 12 indirim uyguluyor. 


METROPARK'TA HEMEN TESLİM 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapımın bu belirsiz dönemde net adım atmaya karar verdiğini söyledi. Umut Durbakayım "Yüzde 1.10 seviyelerine kadar çıkan konut kredi oranlarına karşı müşterilerimizi destekleme kararımızın arkasında durmaya devam ediyoruz. Haznladığımız kampanya kapsamında anlaşmalı bankalardan kredi kullanacak olan müşterilerimiz için 36 ay vadeli faiz oranlarını yüzde 0'a tutmaya devam ediyoruz" açıklamasını yaptı. 

Kampanya kapsamındaki projelerden Metropark projesinde yer alan son 250 dairenin hemen teslim aşamasında olduğu bilgisini paylaşan Umut Durbakayım, toplam bin 412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesindeki fırsatın devamı için karar alındığını belirtti. 


Sabah Ek



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TEKNİK Yapı, genel seçim sonrası beklenen fiyat artışlarını dondurduğunu ve banka kredilerindeki faiz oranlarını yüzde sıfır sabitleyerek, indirim ve peşinat erteleme avantajlarım sunmaya devam ettiğini açıkladı. Tuzla'daki Evora İstanbul, Halkalı'daki Metropark ve Fikirtepe'deki Concord İstanbul projelerindeki fiyatları dondurduklarını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Teknik Yapı, sıfır faiz avantajının yanı sıra yüzde 25'lik peşinatın yüzde 10'nun sözleşme esnasında yüzde 15'ini ise bir yıl soma ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Rezidans daireleri peşin almak isteyen müşterilere ise yüzde 12 indirim uyguluyoruz" dedi. Uluslararası para piyasalarındaki dalgalanma, döviz kurlarındaki artış ve faiz oranlarının konut alıcılarını endişelendirdiğini belirten Umut Durbakayım, Teknik Yapı'nın bu belirsiz dönemde net adım atmaya karar verdiğini söyledi. Durbakayım "Yüzde 1.10 seviyelerine kadar çıkan konut kredi oranlarına karşı müşterilerimizi desteklemeye devam ediyoruz" dedi. 


Sözcü


Geri Dön