16 / 04 / 2024

Teknik Yapı'nın 15. şirketi kuruldu!

Teknik Yapı'nın 15. şirketi kuruldu!

40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım, 40 yıllık iş hayatında 14 şirket kurdu. Bilgiye göre, Durbakayım geçtiğimiz günlerde 15'inci şirketinin kuruluşunu yaptı.



Teknik Yapı, 40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirket. Nazmi Durbakayım tarafından kurulan firma, bugüne kadar konut ve sanayi yapılarında 10 milyon metrekarenin üzerinde imalat gerçekleştirmiş. İstanbul'da birçok prestijli projeye imza atmış. 


Delux Dragos, Evora Park, Upcity Residence, Teras Evler tamamladığı önemli projelerinden bazıları. Şu anda ise Suadiye Sahil, Concord istanbul, Teknik Yapı Metropark ve Evora İstanbul projelerini sürdürüyor. 


Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım, 40 yıllık iş hayatında 14 şirket kurmuş. Bu şirketleri de Teknik Holding bünyesinde toplamış. 


Edindiğimiz bilgiye göre bilgiye göre, Durbakayım, geçtiğimiz günlerde 15'inci şirketinin kuruluşunu yaptı. UCD Yapı Anonim Şirketi unvanıyla kurulan yeni şirketin de konut projeleri geliştireceğini öğrendik, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını Nazmi Durbakayım, Başkan Yardımcılığını ise Umut Durbakayım üstlenmiş. Tolga Ülkealan da yönetim kurulu üyesi olarak görünüyor. Birçok prestijli konut projesine imza atan Nazmi Durbakayım'ın önümüzdeki aylarda yeni projelerini açıklaması bekleniyor.


Para


WEB: http://teknikyapi.com/


Geri Dön