19 / 04 / 2024

Teknosa'da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Teknosa'da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Teknosa'da elektrikli ev aletleri kategorisinin en çok satanlar listesinde airfryer birinci sırada yer alırken, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler de arkasından geldi. Peki, Teknosa'da Philips Airfryer ne kadar? İşte detaylar...  



Teknosa'da elektrikli ev aletleri kategorisinin en çok satanlar listesinde airfryer birinci sırada yer alırken, robot süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgeler de arkasından geldi.

 Teknosa da en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Türkiye'nin teknoloji lideri Teknosa'da ayın en çok satılan elektrikli ev aletleri belli oldu. Yemeklerin çok daha az yağ ile kızartılmasına imkan sağlayan airfryer’lar en çok satın alınan ürünler listesinde başı çekti. Evlerde günlük temizliği üstlenen robot süpürgeler ile pratik kullanım ve üstün performans sunan şarjlı dikey süpürgeler de onu takip etti.

Ayın en çok tercih edilen elektrikli ev aletleri airfryer, şarjlı dikey süpürge, robot süpürge, toz torbasız elektrikli süpürge, ütü, kombi, klima ve espresso makinesi oldu. 

Peki, Teknosa'da Dyson V15 Detect ne kadar? Philips HD9650/90 Avance Collection Airfryer kaç TL? Xiaomi MAF05 Airfryer Pro 4 L Yağsız Fritöz fiyatı ne kadar? Philips elektrikli ev aletleri ne kadar?

 


Geri Dön