19 / 04 / 2024

Tekzen 103. mağazasını Manisa Akhisar'da açıyor!

Tekzen 103. mağazasını Manisa Akhisar'da açıyor!

Türkiye’de yükselen bir ivmeyle gelişmekte olan yapı market sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Tekzen, 2015 yılına dair açıkladığı büyüme hedeflerini adım adım hayata geçiriyor. Tekzen şimdi de Manisa Akhisar'da açılıyor.



Türkiye’de yükselen bir ivmeyle gelişmekte olan yapı market sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Tekzen, 2015 yılına dair açıkladığı büyüme hedeflerini adım adım hayata geçirmeye başladı. Mart ayında Çanakkale’de 2., Ankara’da 6., İstanbul’da ise 10. mağazasını açan Tekzen şimdi de 3. mağazasıyla Manisa’da! 51 ilde, 103 mağazası bulunan Tekzen’in Akhisar Novada Outlet Mağaza açılışı 22 Nisan… 


Türkiye, yapı market sektöründe, yurtdışı yatırımcılar için cazibe merkezi olma konumu sürdürmeye devam etse de birçok yabancı yatırımcının Türkiye pazarından çekildiğine dair haberler gelmeye devam ediyor. Kimi markalar Türkiye pazarındaki yatırımlarını tamamen sona erdirme kararı alırken, kimileri de yenilen yüzüyle sektöre hareketlilik katmak üzere başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayeli, ilk yapı market zinciri olan Tekzen ise uzun bir süredir pazarda edindiği deneyimin verdiği avantajla ilerlemesine tam sürat devam ediyor. DIY (Do It Yourself) sektörünün hızla gelişmesiyle ürün gamını bu yönde artıran, yerli sermayeli tedarikçileriyle sıkı işbirliğini sürdüren ve Türkiye'yi Avrupa pazarında da temsil eden Tekzen; yıl içerisinde büyüme haberlerini paylaşmaya devam ederek, sektördeki öncü isimler arasındaki rekabeti artıracağının sinyallerini veriyor. 


Mart ayında Çanakkale’de 2., Ankara’da 6., İstanbul’da ise 10. mağazasını açan Tekzen şimdi de 3. mağazasıyla Manisa’da hizmet veriyor. 51 ilde, 103 mağazası bulunan Tekzen’in Akhisar Novada Outlet Mağaza açılışı 22 Nisan Çarşamba… Akhisar Novada Outlet Mağazanın satış alanı 2.200 m2…


TEKZEN MAYIS’TA KIBRIS’TA AÇILIYOR


Türkiye'nin %100 yerli sermayeli, ilk yapı market zinciri olarak; ilerleyen aylarda, yurtiçi ve yurtdışında mağaza açılışlarına devam edeceklerini belirten Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu; “Romanya ve Irak'ta bulunan mağazalarımıza yenilerini eklemek arzusundayız. Bu yıl, 10 yeni mağaza açma hedefindeyiz” diyerek sektördeki iddialı büyümelerini sürdürmeye devam edeceklerinin altını çiziyor. Büyüme stratejileri doğrultusunda, Romanya'da mağaza açan ilk yerli marka olarak da adından söz ettiren Tekzen, 2013’te, Kuzey Irak / Erbil Royal Mall mağazasından sonra, 2015 Mayıs ayında, Kıbrıs’ta da mağaza açacak.



Geri Dön