26 / 04 / 2024

Tem Avrasya fiyatları!

Tem Avrasya fiyatları!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: TEM Avrasya Konutları

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı imzasıyla inşa edilen Tem Avrasya'da avantajlı fiyat dönemi ile satışlar devam ediyor. İşte, Tem Avrasya fiyatları...



Fuzul Yapı'nın İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Tem Avrasya projesi 17 ve 18 katlı altı blok olarak 18 bin 621 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Toplamda 612 daire ve 17 ticari birimden meydana gelen Gaziosmanapaş Tem Avrasya projesinde  2+1, 3+1 ve 4+1 satılık daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Tem Avrasya fiyatları!

Tem Avrasya Gaziosmanpaşa projesinde dairelerin fiyatları 450 bin TL ile 1 milyon 20 bin TL arasında değişiyor.  Tem Avrasya'da yüzde 30 peşinat sonrasında banka kredisi ile 120 ay taksitli veya firma bünyesinde 24 ay vadeli ödemeler ile daire sahibi olunabiliyor. 


24 ay sonra teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Gaziosmanpaşa Tem Avrasya projesinde sauna, fitness, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, Türk hamamı, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. 


Aile konseptli yeni proje

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal Tem Avrasya'nın basın toplantısında projenin aile konsepti ile tasarlandığını dile getirmişti. 


Merkezi lokasyon

Tem Avrasya projesi lokasyon olarak; Maslak’a 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 10 dakika, metroya ve GOP Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.


Tem Avrasya nerede?


Tem Avrasya fiyatları!


Tem Avrasya görselleri:


Tem Avrasya fiyatları!


Tem Avrasya fiyatları!



Tem Avrasya iletişim:

Tel: 0(212) 635 34 34

Web: www.temavrasya.com

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön