18 / 04 / 2024

Tema Park Halkalı Evleri!

Tema Park Halkalı Evleri!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema Park Halkalı

Tema Park Halkalı Evleri'nde konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 liradan başlangıç gösteriliyor. Tema Halkalı projesinde konut teslimlerinin 2016 yılında yapılması hedefleniyor...




Tema Park Halkalı Evleri, Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortak imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. 


Tema Park görselleri!


Tema Park Halkalı Evleri!


Tema Park Halkalı Evleri!


Tema Park Halkalı Evleri!


Tema Park Halkalı projesi içerisinde Tema World, Tema Plaza ve Tema Mall olarak ayrılan karma bir proje olarak hayata geçiriliyor.


Tema World!


İstanbul'un en eğlenceli parklarından biri olması beklenen Tema World Doğu-Batı kültürünü ve geçmiş zamanın İstanbul'unu günümüze taşımayı hedefliyor. Tema World 360 bin metrekare alana konumlandırılarak dünyanın en büyük eğlence parklarından biri olma özelliğini taşıyor.


Tema Plaza!


Alış veriş ve sosyal mekanlardan oluşacak Tema Plaza, çevresinde yer alan yeme içme alanlarıyla ziyaretçilerinin buluşma noktası olmayı hedefliyor.


Tema Mall!


Tema İstanbul projesine birkaç adım uzaklıkta olan Tema Mall, Türkiye'nin en prestijli alışveriş merkezi olmanın yanı sıra, içerisinde ünlü markaların mağazalarını da barındırmayı hedefliyor.


Halkalı Tema Park Evleri 333 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor ve toplamda 1,5 milyon metrekare alana sahip olma özelliği taşıyor.


Temapark İstanbul Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlayarak değişiyor. Halkalı Tema İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı belirlendi.


Tema Halkalı Park Konutları'nda daireler 53,11 metrekare ile 141,67 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1  ve 4+1 şeklinde tasarlandı. 


Atakent Tema İstanbul Evleri'nde yer alan;

1+1 dairelerin alanları 53,11 metrekare, 

2+1 dairelerin alanları 88,95 metrekare, 

3+1 dairelerin alanları 107,54 metrekare, 

4+1 dairelerin alanları 141,67 metrekare olarak inşa ediliyor.


Tema Park Halkalı Evleri iletişim!

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön