16 / 04 / 2024

Tema Yapı Malzemeleri, Flexpex Hortum'u tanıttı!

Tema Yapı Malzemeleri, Flexpex Hortum'u tanıttı!

Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi esnek bağlantı hortumu Flexpex, bakteri oluşumunu önleminin yanı sıra yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde patlamıyor ve evlerdeki su basması sorununu da ortadan kalkıyor.



Evlerinizde kullandığınız hortumlarda TS EN 13618 standardını arayın, hortumlarınız vasıtasıyla suyunuzun kimyası bozulmasın! 


ABD’den Avrupa’ya gelişmiş ülkelerde EN 13618 standardının zorunlu olduğunu ve bu belgeye sahip olmayan hortumların; suyla temas ettiğinde ortaya çıkan bakterilerin zehirli madde salınımı, suda rahatsız edici koku gibi çok sayıda olumsuz durumu da beraberinde getirdiğine dikkat çeken Tema Yapı Malzemeleri yetkilileri, tüketicileri bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. Yüzde 3 oranında zekâ geriliğine de yol açtığı bilinen kauçuk ve EPDM gibi maddelerin suya karışmasını ve bakterilerin neden olduğu hastalıkları, suya karışan kimyasalları özelliğinde barındırmayan ‘Flexpex Hortum’ la önleyebilirsiniz.


Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Yapı Malzemeleri’nin, yenilikçi ürünleri arasına eklediği ‘Flexpex Hortum’un tüm yeterliliklere sahip olduğunu açıklayan yetkililer, “Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi esnek bağlantı hortumu Flexpex, bakteri oluşumunu önleminin yanı sıra yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde patlamıyor ve evlerdeki su basması sorununu da ortadan kalkıyor” dedi.


Fiyat farkı sadece 1-2 TL

Sektörde TS EN 13618 standardına uygun esnek bağlantı hortumlarının kullanılmasının zorunlu hale gelmesinin önemini de vurgulayan yetkililer, “Eğer bu sağlanamazsa tüketiciler büyük zarar görecek. Bu belgeye sahip esnek bağlantı hortumları ile bu belgenin olmadığı hortumlar arasındaki fiyat farkı da sadece 1-2 TL. Tüketiciler bu konuda duyarlı olmalı” açıklamasını yaptı. 


Yetkililer, daha fazla bilgi için www.flexpex.com.tr ve www.patlamayanhortum.com.tr web adreslerinin de devrede olduğunu hatırlattı. 



Geri Dön