18 / 04 / 2024

Concept Yapı Bodrum’daki yeni projelerini tanıttı!

Concept Yapı Bodrum’daki yeni projelerini tanıttı!

Concept Yapı Bodrum’da gerçekleşecek yeni projeleri Infinity of Yalıkavak, Art of Yalıkavak, Serenity of Gündoğan, Silince of Bodrum’u düzenlenen şık bir davetle tanıttı.



Sosyal yaşam dünyasının yanı sıra spor ve magazin dünyasından da ünlü isimlerin katıldığı davet Concept Yapı’nın satış ofisinin de bulunduğu Plaza Bodrum’da gerçekleşti. Davette aynı zamanda Concept Yapı satış ofisinin altında yer alan Nolte mağazasının da açılışı yapıldı. Kokteyl ile başlayan davetin ev sahipliğini Concept yapı ortakları Serkan User, Eray Gül, ve Fuat Akın üstlenirken, Nolte’nin Türkiye Müdürü Sebahattin Gürel’de davete katılarak konuklarla yakından ilgilendi. 


Nida Şan ve Açelya Elmas’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede konuklar bol bol sohbet ederken, davette sahneye çıkan Yeşim Salkım konuklara adeta müzik ziyafeti sundu. Geç saatlere kadar sahnede kalan Yeşim Salkım projeleri çok beğendiğini dile getirirken, Concept Yapı’yı kutladı ve yeni projeleri merakla beklediğini belirtti. Yeşim Salkım’ın unutulmaz şarkılarını söylediği gece geç saatlerde son bulurken konuklar arasında bulunan Safiye Soyman'ı sahneye davet ederek düet yaptılar.


Sosyette



Geri Dön