20 / 04 / 2024

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.



Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Kutuplaşmalara son verecek, adalete olan güveni yeniden tesis edecek, toplumsal hayatımızdaki yaşanan ahlaki yozlaşmaya set çekecek iklime ihtiyacımız var. İhtiyacımız özellikle inat değil, karşılıklı itimata, hesaplaşma değil helalleşmeye, kutuplaşma değil kucaklaşmayadır. Eğer ülkemizde huzurlu bir hayat sürmek istiyorsak bunu mutlaka idrak etmek mecburiyetindeyiz. Belli kesimler sürmese bile vatandaşın buna ihtiyacı var. Bu sebepledir ki gerekli olan şey bugün Kanal İstanbul'da ısrar etmek değil, kalan İstanbul'a sahip çıkmaktır."

Temel Karamollaoğlu ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Temel Karamollaoğlu, Marmara Denizi'nde görülen deniz salyalarının verdiği ikazı almak gerektiğini dile getirerek, "Bu sadece bir iddia değil, somut olarak bazı göstergeler var. Deniz salyaları da bunlardan sadece bir tanesi. Kanal İstanbul yapılırsa bu yozlaşma, bu çürüme, bu bozulma çok daha hızlanacak." şeklinde konuştu.

 

Kanal İstanbul için konsorsiyum kurulacak! 


Geri Dön