19 / 04 / 2024

Temeli atılan Mistral İzmir bölgenin çehresini değiştirecek!

Temeli atılan Mistral İzmir bölgenin çehresini değiştirecek!

Toplam 121 bin 500 metrekarelik bir alanda, konut, alışveriş merkezi, iş merkezi fonksiyonlarının bir araya getirildiği Mistral İzmir, yüzde 7'si çelik ve üzerine beton kaplanan kompozit yapı teknolojisi ile İzmir'de bir ilk olacak.



BİR İLK OLACAK 


Toplam 121 bin 500 metrekarelik bir alanda, konut, alışveriş merkezi, iş merkezi fonksiyonlarının bir araya getirildiği Mistral İzmir, yüzde 7'si çelik ve üzerine beton kaplanan kompozit yapı teknolojisi ile İzmir'de bir ilk olacak. Hem dayanıklılık hem de geniş ve kesintisiz alanlar sunması açısından bu yapı teknolojisini tercih ettiklerini söyleyen Mistral Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, "Her metrekaresinde tüm detaylarıyla üzerine titrediğimiz Mistral  İzmir  bizim prestij projemiz. İtalyan ve Türk mimarların birlikte çalıştığı projemizde, güvenlikten konfora kadar her şey düşünüldü. Konutta 3.6 metre, ofislerde 4 metre tavan yüksekliği, körfeze hakim geniş terasları, ses ve ısı yalıtımını en üst seviyeye çıkaran çift cephe sistemi ile bir ilk olacak" diye konuştu. 


Mistal İzmir'in temeli için 45 bin ton beton ; kullanıldığı belirtildi. Tüm çalışmaların ardından kulelerin yükselmeye başlayacağı projede, 154 metre yüksekliğindeki 38 katlı konut kulesinde 8 günde bir, 216 metre yüksekliğinde 48 katlı ofis kulesinde ise 10 günde bir kat çıkılacak. Proje 2016 yılında tamamlanacak. 


Habertürk Egeli 


Mistral İzmir iletişim!

Telefon: 0 232 421 50 80

Mistral İzmir iletişim!

Web adresi: www.mistralizmir.com.tr


Geri Dön