23 / 04 / 2024

Temesist Raf Avrupa'ya akıllı raf satacak!

Temesist Raf Avrupa'ya akıllı raf satacak!

İngiltere'de "En İyi Raf Sistemleri" kategorisinde "Küresel Kalite Ödülü" nün sahibi olan Temesist Raf, İtalya'da açtığı merkez ile İtalyanlardan öğrendiği akıllı mekik raf robotlarını ve akıllı rafları Avrupa'ya satacağını açıkladı.




Temesist Raf, Türkiye'de üretmeye başladığı depreme dayanıklı raf sistemlerini İtalya'da açtığı merkez üzerinden Avrupa'ya satacak. İngiltere'de "En İyi Raf Sistemleri" kategorisinde "Küresel Kalite Ödülü" nün sahibi olan Temesist Raf, İtalya'da açtığı merkez ile İtalyanlardan öğrendiği akıllı mekik raf robotlarını ve akıllı rafları Avrupa'ya satacağını açıkladı. İtalya'nın yanı sıra Dubai'ye de bir merkez açmayı hedeflediklerini belirten Temesist Raf Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Gül, "Ciromuzun yüzde 25'ini ihracattan elde ediyoruz. Bu rakamı çok daha yukarılara çekebilmek adına İtalya'da Profesör Carlo Andrea Castiglioni ile ortak olarak bir merkez kurduk. 


Şuan Avrupa'da Almanya ve İngiltere gibi merkez ülkelerde devam eden projelerimiz var. İtalya'da kurduğumuz merkez ile Avrupa'da çok daha fazla projede yer alacağız" dedi. İhracatı artırmak için yurt dışındaki yatırımlarını artırdıklarını vurgulayan Gül "İhracat rakamlarımızı yukarılara çekebilmek adma yurt dışı yatırımlarımızı artırıyoruz. Yurt dışında yakın bir dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizden biride aynı İtalya'da olduğu gibi Dubai'de de bir merkez kurarak Arap ülkelerinde büyüyeceğiz. Dubai bulunduğu bölgede etki alanı çok geniş bir şehir. Orada daha önce gerçekleştirdiğimiz projeler oldu ve bu projelerin bizim o bölgede ki geleceğimiz açısından referans olacağını düşünüyorum" diye konuştu.


Dokuz Sütun


Geri Dön