26 / 04 / 2024

Tepe Nautilus kuruluşunun 10. yılında 10 Citroen dağıtacak!

Tepe Nautilus kuruluşunun 10. yılında 10 Citroen dağıtacak!

Türkiyenin ilk tematik alışveriş merkezi Tepe Nautilus, 10. Yılında 10 büyük yılbaşı sürprizi ile huzurlarınızda. Büyük yılbaşı çekilişine 12 Aralık 5 Şubat tarihleri arasında 100 TLlık alışveriş yapan herkes katılabilecek



Talih kuşu size de konabilir; yılbaşı için yaptığınız alışveriş bir bakmışsınız ki size Citroen marka bir otomobil kazandırmış. Olmaz olmaz demeyin, şansınıza güvenin... 1 değil 3 değil 5 değil tam 10 Citroen... Peki nerede mi bu kampanya Türkiyede alışveriş ve eğlence sektörünün öncü markası olarak kabul gören; seçkin alışveriş merkezlerinden Tepe Nautilusta.
Tepe Nautilus 10. Yılını ziyaretçileriyle birlikte kutluyor. Adını denizin milyonlarca yıllık tarihinden alan; İstanbulun orta yerinde denizin en derinlerini yaşatan Tepe Nautilusa bugünlerde uğrayanları bir yılbaşı sürprizi bekliyor. Tepe Nautilusun yılbaşı sürprizine 5 Şubata kadar yapılacak her 100 TLlık alışverişle katılmak mümkün olacak. Çekiliş 8 Şubat 2012 tarihinde yapılacak. Sonuçları 10 Şubat 2012 tarihinde www.tepenautilus.comadresinde duyurulacak.

Tepe Nautilus hakkında:İstanbul Kadıköy yakasının en gözde lokasyonları arasında yer alan Acıbademde 2002 yılından beri faaliyet gösteriyor. 113 mağazası ile her tarza her yaşa ve her tür beğeniye hitap ediyor. 1i 3D olmak üzere 8 salonlu, 1225 koltuk kapasiteli Cinebonusta sinema keyfi; 2 bin 243 metrekarelik Sports Internationalda spor; 943 metrekarelik bowling salonunda eğlence; farklı konseptteki yemek alanlarında lezzet sunuyor. Yüksek teknoloji ile donatılmış akıllı bina; işlevsel ve ferah iç hacim; ulaşım kolaylığı; 2700 araç kapasiteli akıllı otoparkı sayesinde misafirlerini seçkin ve huzurlu bir yaşam alanı ile buluşturuyor.

 


Geri Dön