28 / 03 / 2024

Tepepark Villaları Akfırat Projesi'nde yaşam Haziran'da başlıyor! 575 bin dolara!

Tepepark Villaları Akfırat Projesi'nde yaşam Haziran'da başlıyor! 575 bin dolara!

Tepepark Villaları Akfırat Projesi kapsamında yaşam Haziran ayında başlayacak. Projede yer alan villaların fiyatları 575 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



Kurtköy Akfırat Bölgesinde huzurlu, güvenli ve konforlu bir yaşamın kapısını açan, villa sahiplerine 1 dönüme yakın arsa üzerinde gerçek müstakil hayat imkanı sunan TepePark Villalarında yaşam Haziran ayında başlıyor.

Tepepark Villaları'nda Safir, Ametist ve Kehribar olmak üzere 3 farklı tipte villa bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları da villa tipine göre farklılık gösteriyor.

Proje kapsamında yer alan 320 metrekarelik Safir ve 330 metrekarelik Ametistin fiyatları 575 bin dolar ve 440 metrekarelik Kehribarın ise fiyatı 780 bin dolar olarak belirlendi. Banka kredisi kullanılan projede yüzde 50 peşinat ödeniyor.

Yuvataş İnşaat tarafından İstanbulun en düzenli gelişen ve sadece konut imarı izni verilen Kurtköy Akfırat Bölgesinde kurulan TepePark Villalarında yaşam başlıyor.

Tepepark müşterilerine ücretsiz olarak verilen iç mimar desteği ile villa sahiplerinin hayallerindeki eve kavuşma şansı yakaladığı villalar, akıllı ev özellikleriyle de konforlu ve rahat bir yaşam sunuyor. Toplam 800 metrekare olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 kilometrelik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısı aralanıyor. 500 metrekarelik kapalı alana sahip Park Clubte ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.

Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat Bölgesinde kurulan TepePark Villaları, Sabiha Gökçen Havaalanına 2,5 km, İstanbulParka 800 m, Okan Üniversitesine 1 km ve Koç Lisesi ile Sabancı Üniversitesine 1,5 km mesafede yer alıyor.

www.tepepark.com
Tepe Park Villaları: 0216 677 11 70

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön