26 / 04 / 2024

TepePark Villaları'nda fiyatlar 410 bin dolardan başlıyor!

TepePark Villaları'nda fiyatlar 410 bin dolardan başlıyor!

Suyun öneminin her geçen gün arttığı günümüzde Yuvataş İnşaat’ın Kurtköy Akfırat Bölgesi’nde yapımına devam ettiği TepePark Villaları’nda, Atıksu Arıtma Sistemi ile evsel atık sular ve yağmur sul



Suyun öneminin her geçen gün arttığı günümüzde Yuvataş İnşaat’ın Kurtköy Akfırat Bölgesi’nde yapımına devam ettiği TepePark Villaları’nda, Atıksu Arıtma Sistemi ile evsel atık sular ve yağmur suları tekrar değerlendiriliyor. Hem çevreye, hem de ekonomiye geri kazandırılan arıtılmış sular, 48 dönüm üzerinde 42 villadan oluşan TepePark Villaları’nda ortak alanların sulanmasında kullanılacak. Atıksu Arıtma Sistemi, şebeke suyu yerine arıtılmış su kullanım avantajı ile, villa sahiplerinin ödedikleri aidatların önemli ölçüde düşmesini sağlayacak. 

Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken Tepe Park Villaları’nda, villa fiyatları büyüklüklerine göre, 530 bin dolar ile 690 bin dolar arasında değişiyor. İç dekorasyonu tamamlanmamış villaların fiyatları ise, büyüklüklerine göre 410 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişiyor.

www.tepepark.com

 0216 677 11 70


Geri Dön