19 / 04 / 2024

Termal Turizmi Travel Turkey İzmir'de yapılacak!

Termal Turizmi Travel Turkey İzmir'de yapılacak!

Termal Turizmi Travel Turkey Fuarı, 5 - 8 Aralık'ta İzmir' de gerçekleştirilecek. İzmir'de 5-8 Aralık'ta gerçekleştirilecek fuara Mısır ve Çanakkale " partner " olarak katılacak...



İzmir Fuarcılık AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sağlıklı yaşam için tatil yapmak isteyenler 5-8 Aralık 2013 tarihlerinde  İzmir  Uluslararası Fuar Alanı'nda organize edilecek Travel Turkey İzmir-7'inci Turizm Fuar ve Konferansı'nda buluşacak.


Fuara, tarihi eserleri, doğal güzellikleri ile önemli bir kültür turizm potansiyeline sahip Çanakkale ile dünyanın zengin bir tarihi mazisine sahip ülkesi Mısır "partner" statüsüyle katılacak.


20'ye yakın ülke, 60'dan fazla il ve 850'yi aşkın firmanın katılacağı fuarı, yurtdışından Türkiye'ye turist getirecek turizm acentesi temsilcileri özel davetli olarak ziyaret edecek.


Termal turizmin yanı sıra otel ve seyahat acentaları, kalkınma ajansları, belediyeler, otel ekipmanları tedarikçileri, araba kiralama ve hava yolu şirketleri, deniz ve kültür turizmi, inanç, eğitim, yatçılık, golf, kış sporları, gastronomi, çeşitli kurum ve kuruluşlar, valilik ve il kültür turizm müdürlükleri, fuar ve konferansta ziyaretçiler ile buluşacak.


Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde çeşitli kurum ve kuruluşlarının desteğiyle gerçekleştirilen fuar, açık kaldığı süre içerisinde 10.00-18.00 arasında ziyaret edilebilecek.


AA


Geri Dön