19 / 04 / 2024

Travel Turkey İzmir

Travel Turkey İzmir

4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen 8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi. 902 firmanın katıldığı fuarı, Türkiye'nin 52 ilinden ve 67 ülkeden toplam 28 bin 73 kişi ziyaret etti.

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

Travel Turkey İzmir'in yıldızı Yunan Adaları oldu!

Türkiye'nin en büyük turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Yunanistan rüzgarı esiyor. 2014 yılında 1 milyon Türk turistin gittiği Yunanistan, fuarda özellikle adalarıyla tanıtım yapıyor.

7 bin 173 ziyaretçi ilk gün Travel Turkey İzmir Fuarı'nı gezdi!

Türkiye'nin değişik bölgelerinden çok sayıda turistik merkezin tanıtım ve bağlantı yapma yarışına girdiği Travel Turkey İzmir Fuarı'nda ilk gün ziyaretçi rekoru kırıldı. Fuarın ilk gününde 7 bin 173 ziyaretçi fuarı gezdi

Travel Turkey İzmir 8'inci kez kapılarını açtı!

Türkiye 'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar & Konferansı, kapılarını 8'inci kez açtı. Fuar; Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.

Kapadokya Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'na hazırlanıyor!

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir–Turizm Fuar & Konferansı 4 Aralık Perşembe günü, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek törenle kapılarını 8’nci kez açacak.

Travel Turkey İzmir 2014 yurtdışından da büyük ilgi görüyor!

Turizm sektöründe yeni iş birlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor...

Travel Turkey İzmir Fuarı'nın partner ülkesi İtalya!

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre 4 - 7 Aralık tarihleri arasında Kültürpark Fuar Alanı'nda düzenlenecek "Travel Turkey İzmir" fuarının partner ülkesi İtalya, partner ili ise Adıyaman oldu.

Travel Turkey İzmir'in Partner Ülkesi İtalya!

Turizm Fuar & Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturacak. 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR sekizinci kez organize ediliyor.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, İtalya'yı ağırlayacak!

Partner ülkenin İtalya olduğu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini buluşturacak. Sekizincisi düzenlenecek fuar, 4- 7 Aralık 2014 arasında devam edecek.

Tatilciler, Travel Turkey İzmir Fuarı 'nda buluştu!

Sektörde 60 il-belde ile 20 ülkenin turizmcisini İzmir 'de, yılbaşı tatiline ilişkin seçenekler fuara taşınırken acenteler tarafından yurtiçi ve yurtdışı seyahat programları tanıtımları ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor

Travel Turkey İzmir 8 Aralık'ta sona erecek!

Bu yıl 21 ülke, 60 il ve beldeden 850 firmanın katılımıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda açılan " Travel Turkey İzmir " 8 Aralık'ta sona erecek

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı açıldı!

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı açıldı. İzmir Valisi Mustafa Toprak: " İzmir olarak turizmde iddialıysak yatak kapasitesini 100 binin üzerinde ivedilikle çıkarmamız gerekiyor " dedi...

Termal Turizmi Travel Turkey İzmir'de yapılacak!

Termal Turizmi Travel Turkey Fuarı, 5 - 8 Aralık'ta İzmir' de gerçekleştirilecek. İzmir'de 5-8 Aralık'ta gerçekleştirilecek fuara Mısır ve Çanakkale " partner " olarak katılacak...

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 5-8 Aralık'ta düzenlenecek!

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar ve Konferansı, 5-8 Aralık arasında 7. defa gerçekleşecek. Fuarda partner il ise Çanakkale olacak...

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

Investor's Guide Turkey'de ilk defa GYODER işbirliği yapılacak!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan Investor's Guide Turkey, 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor.

Turkey Gate Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gate Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Anas Alabed, Mouaz Alabed ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Guma Travel Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guma Travel Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmed Kırık ve Refat Zubedat ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Gülhan Apartmanı'nda kuruldu.

Turizmin kalbi İzmir'de atacak!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

Reysaş, Çayırova'daki deposunu Climate Control Turkey'e kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki ek depo alanını Halla Visteon Climate Control Turkey'e kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 4 ayda KDV dahil yaklaşık 2 bin 850 dolar gelir elde edilecek.

Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrazz Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hısmam A M S Alrazzuqı tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İkbal Seydi, Salar Raımı ortaklığıyla 145 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu.

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arktour Travel Seyahat Aceb ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Gülhan Kızılkaya ve Lıyakat Mubarak Nımachwala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Esenyurt, Piri Reis Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi, Azadeh Rezazade Dochı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi Şehit Muhtar Caddesi'nde açıldı.

Travel Turkey İzmir Haberi

Travel Turkey İzmir



Ziyaretçi sayısındaki artış ve yeni iş bağlantıları ile Travel Turkey İzmir sektörün yüzünü güldürdü. Fuar, turizm endüstrisinden tam not aldı. 


Travel Turkey İzmir, turizm sektörünü İzmir'de buluşturdu. Katılımcılar; dört gün boyunca 2015 yılı turizm sezonu için profesyonel ziyaretçilerle görüşerek önemli iş bağlantıları kurdu. 


Etkinlik bu yıl da bir rekora imza attı: Bu yıl ülke sayısında geçtiğimiz yıllara oranla büyük bir artış gözlendi. Geçtiğimiz yıl 22 ülkenin katıldığı Turizm Fuar & Konferansımda, bu yıl 30 ülke hizmet ve ürünlerini sunmak için yer aldı. Gelecek sezonun turizm trendleri Travel Turkey İzmirle start aldı. Fuar, yeni iş bağlantıları kurmak için muhteşem bir platform oluşturdu. Partner ülke İtalya ve Partner il Adıyaman fuarda. ziyaretçilere ve katılımcılara kendilerini tanıtma fırsatı buldular. 

Bu yıl liıara katılan ülkeler; Almanya,...