18 / 04 / 2024

Travel Turkey İzmir 8'inci kez kapılarını açtı!

Travel Turkey İzmir 8'inci kez kapılarını açtı!

Türkiye 'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar & Konferansı, kapılarını 8'inci kez açtı. Fuar; Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.



İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde  İzmir  Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık işbirliğinde organize edilen fuar, Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. 


Partner ülkenin İtalya, partner ilin ise Adıyaman olduğu Travel Turkey İzmir Fuarı bu yıl da çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapıyor. Düzenlendiği ilk yıl olan 2007'de, 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak artıran fuarda bu yıl 30'a yakın ülkeden 900 un üzerinde katılımcı yer alıyor. Güney Afrika, Nijerya, İngiltere, Azerbaycan, Hırvatistan, Slovenya, Karadağ, Macaristan, Almanya, Arjantin, İspanya, Bosna Hersek, Cibuti, Fransa, İran, İtalya, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Rusya ve Kenya olmak üzere 21 ülkeden satın alma heyetlerinin de katıldığı fuar, 7 Aralık'a kadar devam edecek. 

Sabah


Geri Dön