25 / 04 / 2024

Termo Teknik Evomax’ı Türkiye çapında tanıtıyor!

Termo Teknik Evomax’ı Türkiye çapında tanıtıyor!

Ideal Heating tarafından tasarlanan, ileri teknoloji ürünü duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı Türk kullanıcısının beğenisine sunan Termo Teknik, Türkiye çapında gerçekleştirdiği bayi toplantıları ile Evomax’ı sektörün temsilcilerine tanıtıyor...



Dünyanın önde gelen panel radyatör üreticisi İngiliz Ideal Stelrad Group’un (ISG)  iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, Türkiye’ye getirdiği Kraliçe Ödül’lü(Queen’s Award) duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı ülke çapında yaptığı toplantılarla tanıtıyor. Termo Teknik Eylül-Ekim ayları içinde Bursa, Elazığ, Malatya, Ankara, Konya, Samsun, Adana, Gaziantep ve İstanbul’da yetkili bayileri ve ısıtma sektörünün önde gelen temsilcileri ile bir araya geliyor. Evomax “Türkiye’de gelişen talebe yanıt verebilecek yüksek performansa sahip” ürün olarak tanımlanıyor.


Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, toplanılarda yaptığı konuşmalarda, Termo Teknik’in, Çorlu’da Dünyanın en büyük panel radyatör fabrikalarından birisine sahip olduğunu belirterek, geçtiğimiz 4 yılda Termo Teknik’in, iç pazarda çok hızlı bir gelişme gösterdiğini, pazar payını yüzde 80 arttırırken, satış ve hizmet noktalarının sayısını iki katına çıkardığını söyledi. Porsemay, Termo Teknik’in, geçtiğimiz yıl İngiltere’de üretilen ve tercih edilen, sınıfının en yüksek verimliliğine ve en küçük boyutlarına sahip, tasarruflu yoğuşmalı kombisi  ‘Logic’i Türkiye’ye getirdiğini vurgulayarak, “Şimdi de hata oranı sıfıra yakın dayanıklı yapısı, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimlilik özelliği ile dikkat çeken duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı Türk kullanıcısının beğenisine sunuyoruz” dedi.


Ideal Heating fabrikasında üretilen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax özellikle yüksek m2 fiyatına sahip projelerde çok önemli bir yer ve verimlilik avantajı sağlıyor. Talep edildiğinde tek kontrol paneli ile 15 adet kazanı birlikte sıralı çalıştırabilme şartıyla 2400 kw’a varan ısıtma kapasitesine ulaşılabiliyor. Ideal Heating’in. ürettiği yoğuşmalı kazanlar Avrupa Birliği ülkelerinde yaklaşık 25 yıldır kullanılıyor. Evomax için özel bir ekip kuran Termo Teknik, kazan satın alanlara mühendislik hizmeti desteği sunuyor. 


Çelik kazanlara oranla daha az yer kaplama ve temiz çalışma özelliğine sahip Evomax, diğer kazanlara göre hafif olmasının yanı sıra sessiz çalışması ile de dikkat çekiyor. Evomax istendiği taktirde çatıya da konabiliyor. Hem havuz suyu, hem ısınma, hem de sıcak su konforunu birlikte sağlayan Evomax, enerji tasarrufu, montaj ve kullanım kolaylığı özellikleri ile de öne çıkıyor.  

Evomax, 42, 65, 90, 105, 125, 160 kw ısıtma kapasiteleri ve birlikte çalıştırılabilme özellikleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçlarına cevap veriyor.





Geri Dön