20 / 04 / 2024

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması'nda ödül kazandı.



TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması'nda ödül aldı. TERRA Real Estate Emlak İnşaat Ltd. Şti. Kurucusu ve Genel Müdürü Oktay Uyaroğlu, "TERRA Real Estate ailesi olarak, mimarlık, tasarım ve gayrimenkul alanlarında en saygın ve prestijli ödülü olan European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması olarak seçildiğimizi duyurmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Ödül töreni mimarlık, iç mimari, geliştirme ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren en başarılı şirketlerin katılımıyla Royal Lancaster Hotel Londra'da 24 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Uyaroğlu, "Bu etkinliğe katılmak ve çeşitli sektörlerdeki profesyonellerle tanışmak bizim için büyük bir onurdu. Bu başarı bizim için büyük bir taahhüt ve aynı zamanda müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak ve onlar için sürekli yeni fırsatlar ortaya çıkarmamız sorumluluğunu gerektirmektedir." dedi.

European Property Awards'un 26. Yılı'nda 80'den fazla sektör temsilcisinden meydana gelen Bağımsız Değerlendirme Kurulu Uluslararası Gayimenkul Ödülleri, İngiltere Parlamentosu'ndaki Lordlar Kamarası üyeleri tarafından yönetilen, 80'den fazla sektör temsilcisinden oluşan Bağımsız Değerlendirme Kurulu tarafından veriliyor.

Bu sene ödüller dünyanın 9 bölgesine göre 26. kez dağıtıldı. Ödüllerin bölgelere ve kıtalara göre dağılımı ise şu şekilde; Asya Pasifik, Arap Yarımadası, Afrika, Orta ve Güney Amerika, Karayipler, Kanada, Avrupa, ABD ve İngiltere.

İlk olarak konut ve ticari alanları başta olmak üzere 45 kategoride yüksek puan alan adaylar Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösteriliyor. Ödüller için gerçekleştirilen değerlendirme, firmaların kalite, hizmet, tasarım, sürdürülebilirliğe bağlılık ve yenilikçilik gibi kriterler esas alınarak yapılıyor.

2019-2020 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri de İngiltere Parlamentosu’nda yer alan Lordlar Kamarası üyeleri Lord Caithness, Lord Best, Liverpool Kontu ve Lord Thurso başkanlığındaki jüri heyeti tarafından yapıldı.

TERRA Real Estate Emlak İnşaat Ltd. Şti. Kurucusu ve Genel Müdürü Oktay Uyaroğlu konuyla ilgili olarak,  “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, emlak sektöründe uluslararası bölgedeki en saygın, bilinen, prestijli ödüllerden biridir. Şirketimizin, TERRA Emlak ve Ekibi'nin böyle prestijli bir organizasyon tarafından ödüllendirilmesi büyük bir onurdur”diye konuştu.


Geri Dön