18 / 04 / 2024

Terrace Mix kampanyası!

Terrace Mix kampanyası!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Terrace Mix projesi 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Terrace Mix kampanyası ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.



Terrace Mix kampanyası kapsamında aylık 1.150 TL taksit ödemeleri ile konut sahibi olabilmek mümkün. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. 


Esenyurt  Terrace Mix  projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatiflerinden meydana geliyor. Proje  İnanlar İnşaat  imzası taşıyor. 


Terrace Mix Esenyurt'ta 945 adet konut ve 27 adet dükkandan oluşuyor. Projede yer alan konutların alanları 42 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Terrace Mix kampanyası!


Terrace Mix projesinin kampanyası kapsamında dayalı döşeli stüdyo dairelerin fiyatları 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede stüdyo daireler için 13 bin TL peşinat ve 3 ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise ayda 1.150 TL taksit ile ödeniyor. 


Esenyurt Terrace Mix Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında fitness, buhar banyosu, sauna, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, kardiyo, güneşlenme terası, kapalı otopark, çocuk havuzu, Türk hamamı yer alıyor.


Terrace Mix Esenyurt Evleri nerede?

İnanlar Terrace Mix adres: Namık Kemal Mahallesi Kiler Caddesi No:67 Esenyurt/İstanbul


Terrace Mix Esenyurt satış ofisi

Telefon: 444 2 002

Web: www.terracemix.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön