25 / 04 / 2024

Terrace Tema'da hayat başladı! Yüzde 1 KDV!

Terrace Tema'da hayat başladı! Yüzde 1 KDV!

İnanlar İnşaat'ın İstanbul Atakent-Halkalı'da hayata geçirdiği Terrace Tema' da yaşam başladı. İlk daire teslimlerinin geçtiğimiz günlerde yapıldığı projede, daire fiyatları 465 bin TL' den başlıyor.




Atakent- Halkalı'nın en prestijli projesi Terrace Tema'da yaşam, söz verilen zamanda ve söz verilen kalite ile başladı... İlk daire teslimlerinin geçtiğimiz günlerde yapıldığı Terrace Tema'da yatırım yapanlar, gelecek için şimdiden akıllı bir adım atmanın yanı sıra kiralama seçeneğini kullanarak yatırımlarının karşılığını almaya hemen başlayabiliyor. İstanbul'un yükselen trendi Atakent'in öncülerinden ve kazananlarından olmak için Terrace Tema ideal bir proje. 


İSTANBUL'UN CAZİBE MERKEZİ 

İstanbul'un trend semti Atakent, her alanda gösterdiği planlı gelişimi ve dev projeleri ile İstanbullun yeni cazibe merkezi. Kanal İstanbul'un planlanan lokasyonu ile de Atakent'e yatırım yapanlara şimdiden kazandırdı. Ataşehir ve Ataköy gibi, gelişimleriyle yatırımcılarına kısa zamanda çok kazandıran "Ata"lı semtleri hatırlatan Atakent'in, en prestijli ve lüks projesi Terrace Tema'da yerini bugün alanlar Atakent'in kazançlı geleceğine seyirci değil, ortak oluyor. Gelecekte "Atakent neydi, ne oldu" dememek için bölgede ilk olmanın avantajlarını yaşamak isteyenler Terrace Tema'da yerini bugün alıyor, Atakent yükseldikçe değeri yükselecek bir yatırım yapıyor. 

Terrace Tema yüksek mimarisi ile hem yaşama daha çok alan sağlıyor hem de 360 derece panoramik şehir manzarası ile birlikte göl ve deniz manzarası sunuyor. Her odada tamamı açılabilir pencereler, çok özel ortak kat bahçeleri ve 360° panoramik seyir terasları bu manzaraların keyfine keyif katıyor. 



Telefon: 0212 698 15 00

Web Adresi: http://www.terracetema.com


Yeni Akit




Geri Dön