29 / 03 / 2024

Nef Ataköy'de ön talep toplanıyor! Yüzde 1 KDV!

Nef Ataköy'de ön talep toplanıyor! Yüzde 1 KDV!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Ataköy

Nef Ataköy projesinde ön talep toplanmaya başladı. Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Nef Ataköy projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 300 dolardan başlangıç gösteriliyor...




Timur Gayrimenkul, Nef Ataköy projesinde ön talepler toplanıyor. Yakında lansmanı yapılacak olan Nef Ataköy projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 300 dolardan başlangıç gösteriliyor. Projede deniz manzaralı dairelerin metrekaresi 3 bin 600 dolardan başlıyor.


Nef Ataköy de ön talep toplanıyor! Yüzde 1 KDV!


Tapu harcı ödemesinin olmadığı Nef Ataköy projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Nef Ataköy projesinde daireler 44 metrekare ile 98 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Modüler birleştirilebilir sistem sayesinde isteyenler 1+1 dairelerini daha büyük bir hale getirebiliyor.


Nef Ataköy de ön talep toplanıyor! Yüzde 1 KDV!


20 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Nef Ataköy projesinde rezidans, ofis, home ofis ve mağazalar bulunuyor. Toplam inşaat alanı 100 bin metrekareyi aşan Nef Ataköy projesi 5 blok olarak tasarlandı. Nef Ataköy projesi Yenibosna'da Kültür Üniversitesi ve Airport AVM'nin yanında kalıyor.



Tel : 444 9 633

Web: www.nef.com.tr/nefatakoytalep/default.aspx

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön