25 / 04 / 2024

THBB, özel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verecek!

THBB, özel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verecek!

Türkiye'de standartlara uygun beton üretilmesi için 29 yıldır çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), , iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitimler başlatıyor. 



Türkiye Hazır Beton Birliği, 29 yıldır Türkiye'de standatrlara uygun beton üretilmesi ve  inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Hazır Beton Birliği çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

 

Türkiye Hazır Beton Birliği, üye firmaların 18 binden fazla personelini iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitmeyi hedefliyor. THBB, kuruluşundan bu yana örnek çalışmalara ve projeler imza atmaya devam ediyor. 

 

Firma bu kapsamda,  6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile uyumlu hazır beton sektörüne yönelik temel iş sağlığı ve güvenliği eğitim içeriği hazırlandı. Hazırlanan eğitim dökümanları ile çalışanların bilinçlendirilmesi hedefleniyor. 

 

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, gerçekleştirlecek olan bu çalışma ile hazır beton ve ilgili sektörlerde iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının artmasına katkı sağlayacağını dile getirdi. 

 

Türkiye Hazır Beton Birliği hakkında
Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 1988 yılından beri güvenli ve dayanıklı yapıların inşası amacıyla standartlara uygun beton üretilmesi, tekniğine uygun beton uygulamalarının yaygınlaşması ve ülkemizde kaliteli, yüksek dayanım sınıflarında beton kullanılması için uğraş veren mesleki bir kuruluştur. THBB’ye üye olacak şirketlerin tüm hazır beton tesislerinde standartlara uygun üretim yapılması, THBB Kalite Güvence Sisteminin (KGS) sürekli habersiz denetimlerine tabi olunarak KGS Uygunluk Belgesi alınması, uygun laboratuvar bulunması, teknik, çevre, iş sağlığı - işçi güvenliği, yasal ve etik kriterlerin eksiksiz yerine getirilmesi zorunludur. THBB; Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (The Concrete Sustainability Council) Üyesi; Beton Sürdürülebilirlik Konseyi "Bölgesel Sistem Operatörü"dür.


Geri Dön