24 / 04 / 2024

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.



İstanbul'un kalbinde dünyaca ünlü markaların geliştirdiği konut projeleri ile çehresi değişen şehrin tarihi semtlerinden Bomonti'de yepyeni bir dönüşüm yaşanıyor.


The House Residence Bomonti ve The House Hotel Bomonti'nin tam merkezinde prestijli yeme-içe mekanlarını ve Babylon'u bünyesinde bulunduran Bomonti Ada'nın komşusu, ayrıca İstanbulluların gözde uğrak yeri organik ve antika pazarlarına sadece birkaç adım uzaklıkta..


The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açıyor. Sizi de İngiliz dokunuşu ile hayat bulan örnek daireleirmizi ve Bomonti'deki yeni yaşam tarzını keşfetmeye bekliyoruz.


Gelin tanışalım, son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatları, stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planlarını beraber değerlendirelim.


www.thehouseresidence.com/


Geri Dön