26 / 04 / 2024

The House Residence fiyatlar!

The House Residence fiyatlar!

Firma: Yenigün İnşaat

Proje: The House Residence

The House Residence Bomonti'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 2016 yılı Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. İşte The House Residence fiyatlar...



İstanbul Şişli Bomonti lokasyonunda inşa edilen The House Residence 15 katlı tek blok olarak dizayn edildi. Projede konutların alanları 41 - 199 metrekareden oluşuyor. 


The House Residence fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Bu yıl temmuz ayında teslim edilecek proje  Yenigün İnşaat  imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde teslime kadar vade yapılan The House Residence Şişli'de cafe, restoran ve spor salonu gibi sosyal alanlar sunuluyor. Proje 155 adet daireden meydana geliyor. 


Bomonti The House Residence'nin ilk 3 katı otel konseptiyle tasarlandı. 3 bin 437 metrekare arsa üzerinde yükselen projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri mevcut. 


The House Residence fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor. Projede The Residence Lounge, The Club Office, The Garden Terrace, The Service alanları, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The House Hotel gibi imkanlar yer alıyor. 


The House Residence Bomonti adres: Valikonağı Caddesi 7/16 Nişantaşı-İstanbul


Telefon: 444 49 30

Web: www.yenigun.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön