28 / 03 / 2024

The İstanbul Veliefendi Evleri yarın satışa çıkıyor! Metrekaresi 5 bin TL'ye!

The İstanbul Veliefendi Evleri yarın satışa çıkıyor! Metrekaresi 5 bin TL'ye!

486 daireden oluşan The İstanbul Veliefendide konutların metrekaresi ortalama 5 bin TLden satışa sunuluyor. Proje 3 Haziran'dan itibaren satışa sunulacak...



Veliefendide, Koç grubuna ait arsa üzerinde YDA Group ve Kuruluş İnşaat tarafından projelendirilen ve inşaatına başlanan The İstanbul Veliefendi projesi, bugün İstanbullularla buluştu.

Konumlandırıldığı bölgenin önde gelen projesi The İstanbul Veliefendide  14 katlı 15 blok ve  35 katlı birde rezidans yer alıyor. 1+1den 4+1e kadar çeşitli daire tipleri sunulan proje, Bakırköy Sahil Yolu üzerinde Veliefendide 68 bin 333 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

486 daireden oluşan The İstanbul Veliefendide konutların metrekaresi ortalama 5 bin TLden satışa sunuluyor.

Veliefendide inşası devam eden projenin toplam inşaat alanı 210 bin metrekare. 12 bin 500 metrekare ticari alanlarında bulunduğu projede 42 adet ticari ünite yer alıyor.

48 bin metrekarenin sadece peyzaj alanına ayrıldığı The İstanbul Veliefendi geniş sosyal yaşam alanlarıyla da öne çıkıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yer aldığı projede, çeşitli spor alanları, sauna, hamam, kreş, kameralı güvenlik sistemi ve her daireye ayrılan kapalı otoparklar ile konforlu ve huzurlu bir hayat sunuluyor.

Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan proje deniz otobüsü, metrobüs, otobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma araçlarına birkaç dakikalık mesafede yer alıyor. E5 Otoyolu ve sahil yoluna olan yakınlığı da The İstanbul Veliefendiyi ayrıcalıklı kılan bir diğer özelliği.

Merkezi konumuyla dikkat çeken The İstanbul Veliefendi; Atatürk Havalimanına 8 km, Mertere 2 km, Bakırköye 1 km, Topkapıya 4 km ve sahil yoluna 1 km uzaklıkta bulunuyor.

3 Haziranda Satışta

Ankaradan sonra İstanbulda da konut hamlesi başlattıklarını beliren YDA Grup Yönetimi Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, bugün tanıtımı yapılan The İstanbul Veliefendinin de bu hamlenin önemli bir parçası olduğunu söyledi. Projenin İstanbulun en değerli ilçelerinden biri olan Zeytinburnunda yapıldığını belirten Hüseyin Arslan, Her türlü ulaşım imkanı sahip olan The İstanbul hem sosyal donatıları hem de konforuyla sakinlerine yeni bir hayatın kapılarını açacak dedi.

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, projenin basın toplantısında, projeyi 3 Hazirandan itibaren satışa sunacaklarını belirtti.

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ise The İstanbul Veliefendiyi hem dönüşüm hem de gelir getirici proje olarak adlandırabileceklerini belirtti.

Zeytinburnundan konut alan karlı çıkacak

Basın toplantısına katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Zeytinburnu'ndan gayrimenkul alanların karlı çıkacağını ifade ederek, Zeytinburnu'nun İstanbul'un son yıllarda en çok değerlenen bölgesi olduğunu kaydetti.

Aydın, Zeytinburnu, metrekare fiyatı 2 bin lira ile 12 bin lira arasında değişen daireler üretmektedir. Zeytinburnu, 10 yıl öncesinde İstanbul'un en ucuz bölgelerinden biriydi, şu anda İstanbul'un en pahalı bölgelerinden biri, gelecekte çok daha değerli olacak. Zeytinburnu'na yatırım yapan kazanır'' şeklinde konuştu.

 

 

0212 558 13 13

http://www.yda.com.tr/

 

 


 

 Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön