20 / 04 / 2024

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.



Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı, içinde eğlence alanları, temalı parklar, otel ve alışveriş alanları bulunan tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre ek yatırımlarla tesise yapılan toplam yatırım tutarı 2 milyar TL'ye ulaştı. Dört etaptan oluşacak The Land Of Legends için toplam yatırım 4 milyar TL'nin üzerinde olacak. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2018'de 1 milyon ziyaretçi hedeflediklerini belirtti. Tamince, "Hedefimiz buradaki karakterlerden çizgi filmler ve bilgisayar oyunları yapmak. Toplamda 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. 3.5 milyon ziyaretçiye ulaşılacak. Burası sadece Antalya ile sınırlı kalmayacak, bir zincir haline getirilecek" dedi. Yeni sezonu yeni ünitelerle karşıladıklarına dikkat çeken Tamince, şunları söyledi:
 
"Geçen yıl Dünya Su Parkları Birliği tarafından uluslararası alanda en iyi su parkı projesi seçilip 'Leading Edge' ödülüne layık görüldük. Geçen sezon her gün ortalama 7 bin kişi giriş yaptı. Bu sezon yeni yatırımla birlikte günlük ortalama 15 binin üzerinde giriş bekliyoruz. Bölgemizde örneği olmayan bir projeyiz. Ülke turizmine büyük katma değer sağlıyoruz. Türkiye'nin turizm ürünlerini çeşitlendirip sezonu uzatma misyonumuz var. Paydaşlarımızla birlikte 3 bin kişiye istihdam yaratıyoruz. Projenin tüm etaplarını hayata geçirdiğimizde 10 bin kişi istihdam eden Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük eğlence parkı olacağız. Hedefimiz, The Land of Legends markasını önümüzdeki yıllarda dünyanın farklı noktalarına taşıyarak büyütmek."


Geri Dön