28 / 03 / 2024

The Ritz-Carlton İstanbul'un aldığı ödül kutlandı

The Ritz-Carlton İstanbul'un aldığı ödül kutlandı

The Ritz-Carlton İstanbul'un aldığı ödül, gerçekleştirilen davetle kutlandı



Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer, The Ritz-Carlton İstanbul'un Conde Nast Traveller okuyucu ödülleri değerlendirmesinde 2009 yılının "En iyi iş oteli" seçilmesinin, esas hedef olan "birinci kaymak tabakayı" Türkiye'ye çekmek için iyi bir fırsat yaratacağını kaydetti.

Süzer, burada yaptığı konuşmada, otelin Türkiye'den listede yer alan tek otel olduğunun altını çizerek, ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye'ye turizm açısından genellikle orta gelir grubundaki insanların geldiğini ifade eden Süzer, "Bu ödül, esas hedefimiz olan birinci kaymak tabakayı Türkiye'ye çekmek için iyi bir fırsat yaratacaktır" dedi.

Mustafa Süzer, The Ritz-Carlton İstanbul'un Türk turizmi için bir örnek teşkil etmesini, uluslararası alanda adından "gıptayla" söz edilen bir tesis konumuna ulaşmasını hedeflediğini ve bunu gerçekleştirdiğini söyledi.

Conde Nast Traveller dergisinin listesinde daha önceden iki kez yer aldıklarını ve üçüncüsünde birinci olmayı başardıklarını kaydeden Süzer, şöyle konuştu:

"Hepimizin çok iyi bildiği bir ifade vardır; 1 numaraya ulaşmak zordur, ama en tepede kalmak daha da zordur. Kabul etmeliyiz ki bundan sonra görevimiz çok daha zor. Ama hiçbir şüphemiz yok. Çünkü otelimiz bu başarıya ulaşırken dünya turizminin tartışmasız bir numaralı ismi, en seçkin markası konumunda bulunan The Ritz-Carlton Otel Şirketi her zaman bizimle olacaktır."

-"BANKACILIK YAPMAK İSTİYORUZ"-
Süzer Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer de davet sırasında gazetecilerin soruları üzerine, tekrar bankacılık yapmak için lisans başvurusunda bulunduklarını hatırlatarak, "Bu başvurumuzun sonucunu bekliyoruz. Biz bankacılık yapmak istiyoruz. Grup olarak şu anda eskisinden daha sağlam ve iyi durumdayız. Bunu göstermeye çalışıyoruz. Biz bu alanda önümüzdeki yıllarda neler yapabileceğimizi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) ilettik" şeklinde konuştu.

Bu arada kutlamaya, aralarında eski Başbakan Tansu Çiller ve eşi Özer Uçuran Çiller'in de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.
AA


Geri Dön