20 / 04 / 2024

The Skymark İstanbul teslim tarihi !

 The Skymark İstanbul teslim tarihi !

Firma: Eriapartners

Proje: The Skymark İstanbul

The Skymark İstanbul teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlendi. Levent'te yer alan The Skymark İstanbul'da metrekare fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor...




The Skymark İstanbul Levent'te  Eriapartners  tarafından hayata geçiriliyor. 10 bin 630 metrekare arsa alanında yükselen  The Skymark İstanbul  Levent Büyükdere Caddesi'nde Metrocity Alışveriş Merkezi ile Kanyon Alışveriş Merkezi'nin arasında yer alıyor.


The Skymark İstanbul teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlendi. Ofis büyüklüklerinin 198 metrekareden başladığı The Skymark İstanbul'da kat alanı 1.600 metrekare. The Skymark İstanbul projesinde katlar ikili, üçlü, dörtlü ve altılı olarak bölünebilme imkanına sahip.


The Skymark İstanbul'da metrekaresi 7 bin 500 dolar ile 9 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Esnek kullanımlı ofislerin tasarlandığı The Skymark İstanbul projesi akıllı bina teknolojisi ile yükseliyor.


The Skymark İstanbul lansmanı 2013 Mart ayı içinde yapılması planlanıyor. 300 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan The Skymark İstanbul'un mimari tasarımı Norman Foster'ın ofisi Foster+Partners'e ait.


 The Skymark İstanbul teslim tarihi !


0212 268 11 44

http://www.eriapartners.com/

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön