26 / 04 / 2024

Thodex vurgununda flaş gelişme! Yeni gözaltılar var!

Thodex vurgununda flaş gelişme! Yeni gözaltılar var!

Thodex vurgunu soruşturması hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Şirketinin sahibi Faruk Fatih Özer ile ilgili olduğu belirlenen bazı şüpheliler gözaltına alındı.  



Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Thodex vurgunu soruşturmasıyla ilgili gelişme yaşandı. Kripto para borsası Thodex şirketinin sahibi Faruk Fatih Özer hakkında bazı kişilerin gözaltında olduğunu açıkladı.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Yeni gözaltılar var!

Hürriyet'te yer alan habere göre; 20 Nisan tarihinde Arnavutluk'a firar eden Faruk Fatih Özer'in yakalanmasıyla ilgili çalışmalar sürerken, Arnavutluk'ta gerçekleşen soruşturmada Özer ile ilgili olduğu belirlenen bazı şüpheliler gözaltına alındı. 

Thodex vurgununda flaş gelişme! Yeni gözaltılar var!

İfadeleri alınmaası amacıyla emniyete gönderilen şüphelilerin Özer'in Arnavutluk'a kaçmasına yardımda bulundukları ortaya çıktı. 

Thodex'in sahibi Fatih Özer kaçışı planlamış! Detaylar belli oldu!

Kripto parayla ilgili yeni kararname! Kimlik tespiti yapılacak!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön